Friday, February 13, 2015

Am vazut 50 Shades of Grey. Si am reusit sa scot 10 pareri.

Va zic din start, cititi relaxati, nu dau nimic din casa. Deci puteti vedea filmul fara sa va stric eu ceva din actiune. Desi, daca stii despre ce este vorba din nenumaratele trailere si topicuri deschise online, nu te astepta la cine stie ce intriga, ai vazut tot filmul.
Sa ii dam drumul.

1. Este de departe dezamagirea anului. Stiu ca anul abia a inceput, dar nu conteaza. E imposibil sa egalezi asta.

2. E dovada ca Marketing & PR-ul bun chiar pot vinde orice.

3. Este cel mai obraznic film facut de Asociatia Anglo Saxona a Albilor "Prietenii Domnului", de la Eyes Wide Shut incoace. Care, ca tot veni vorba, chiar era obraznic.

4. Face valva in randul pudibonzilor de peste ocean. Pentru Europa, insa, e varianta soft a Albei ca Zapada. In Germania, sunt reclame mai obraznice ca filmul asta. In Asia, filmul ar fi interzis pentru reclama mincinoasa.

5. Tot bugetul s-a dus pe interioare geniale si un drum cu elicopterul. In rest, are doi actori total obscuri si cativa figuranti. Neplatiti.

6. Cel mai "Virilul curului" ii schimba "Ursuletului virgin" (o sa vedeti de ce, in film) masina si laptopul dintr-o miscare, dar nu reuseste sa scape de cei mai urati pantofi din lume pana la finalul filmului.

7. Serios, pantofii aleia sunt turn off-ul extrem.

8. Are toate cliseele pe care nici nu mai credeai ca le foloseste cineva. De la muscatul buzei la bagatul creionului in gura si la ploaie cand vin scene de jale. De fapt, aia isi musca buza de atatea ori, incat i-au schimbat-o de 6 ori pe parcursul filmarilor.

9.  Este o reclama ceva mai lunga si mai nesarata la Audi.

10. Efectiv nu sunt 10 lucruri de spus despre filmul asta, dar poti citi de ce nu mi-a placut Django Unchained.



No comments: