Wednesday, February 10, 2010

Dezbraca-ma si plec. Imbraca-te si o facem.

Nu ma dau in vant dupa postarea de ocazie sau perpetuarea de reclame. Totusi, arunca un ochi mai jos:

http://eu.wrangler.com/bluebell/#/collection/0

Oare campaniile feministe au dat gres? Trecem la barbatul - obiect? Ha! Nici una nici alta. Campaniile feministe continua si sunt bine. Mai mult, barbatul - obiect exista si el demult, fie ca este cel care se unge cu creme dimi si fuge de langa femeia - obiect in masina - obiect, fie ca este cel care a muncit pana a incaruntit si atunci isi permite un BMW (ceea ce in Ro nu prinde; aici, BMW au pustii).
Cert este ca barbatul obiect este invariabil "rau". Are tatuaje si este neras (mai putin cel care face reclama la Nivea/Gilette). Des, nu are bani de camasa sau tricou, deci isi arata pectoralii fabulosi.
Femeia obiect este mai calina, lucru care ma enerveaza la culme. Adica se pastreaza in continuare un tipar care scoate din pepeni feministele. Bietele. Ea este eleganta si stilata si supusa. Des, este usor de confundat cu o lustra sau un stalp, intr-un decor somptuos. Ea doar sta, nu vorbeste niciodata, ceea ce toti stim ca nu este posibil, fizic. Cand femeia obiect este la nivelul de rautate (obisnuit) al barbatului obiect, atunci ea este o curva. Nespus, dar clar.
Este motivul pentru care, incet, incet, dezvolt fantezii cu oameni imbracati. Banali. Urati. Prosti. Inutilizabili intr-un scenariu - obiect.
Adevarati.

4 comments:

Angela said...

Foarte tare campania....cat despre barbati...ei sunt din nastere obiecte, mai scapa unii si devin matematicieni, filozofi, scriitori etc. Restul sunt obiecte care dupa 40 de ani chelesc, fac burta si intra in criza varstei mijocii cand isi cheltuiesc pensia pe "dudui" reciclabile. :)))) Despre femei nu comentez, pentru ca sunt una si sunt destui misogini care sa o faca.:)))

Vava said...

Uite, o data in viata incerc sa retin "misoginismul". Dar de curiozitate, un matematician nu face 40 de ani, burta si chelie? Ce ghinion... :p

Andru said...

E interesant cum se muta totul in studio.
In acelasi timp e un pic cam trist.
Pai toata frumusetea unui neras razvratit era contextul in care era surprins.
Acum el e inconjurat de hartie de diverse culori si dimensiuni mari, lumini si cam atat.
Da stiu, ne focuseaza asupra chestiilor pe care TREBUIE sa le achizitionam :))

Vava said...

:)) Corect. Ar fi tare sa poti primi ca bonus la un Gilette si un baiat din asta rau. Ce te faci daca au ramas fara, pe stoc, si vine unu' carunt la 40 de ani, din stocul BMW? :))