Wednesday, January 27, 2010

inhibitii

Ihibitiile nu ajuta nimanui. Linistea exterioara si vulcanul dinauntru. O reiei de unde ai ramas. Cercei, piele, tatuaje. Urme rosii si ranjete. Tacerea se aude cel mai rau in capul tau. Acolo unde rasuna tot ceea ce este mut in afara.
Un barbat a dat din coate, s-a frecat si impins cu altii pentru a ajunge mai aproape de tribuna, unde densitatea te sufoca.
Unde femeile si copiii aproape se pierd in masa barbatilor. A muncit sa ajunga langa nucleu. Hainele aproape se rupeau , prinse intre cei prin care incerca sa se propuleseze. Aproape isi ainge obrazul de cotul celui din dreapta. Ii simte sudoarea. O calca pe picior pe femeia din spate. Le simte rasuflarea si strigatele. Tocuri si mult fard. Acolo striga o data cu ei si priveste inspre tribuna, unde politicianul isi joaca rolul. 5 metri, cel mult. Mai mult nu se poate. Vede fetele hotarate si betele groase si lungi ale celor din garda de corp. E vacarm si e cald si totul se invarte. E praf si e sudoare. Inhibitiile nu ajuta nimanui. Acolo isi detoneaza centura. Acolo intestinele lui se contopesc cu obrazul femeii din spate si cu expresia bodyguardului din fata lui. Doar pentru o clipa, pana cand totul nu devine cenusa si mazga pe asfalt. Doar atat. Gemete infundate si palme. Inhibitiile nu ajuta nimanui.

No comments: